Over ons

Yoga Leerdam is de yogapraktijk van Renske Tuinstra, gestart  in 2005 en sinds mei 2011 verhuisd naar de Energieweg 17 V te Leerdam. In deze prachtige en sfeervolle yogastudio kunnen cursisten yoga voor volwassenen en zwangerschapsyoga volgen. Als je behoefte hebt aan priveles dan is dat mogelijk, ook voor zwangeren. Verder organiseren wij yogavakanties en wordt er kinder- en tieneryoga gegeven door Spring-kinderyoga binnen onze studio. Yoga Leerdam is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. 

Renske Tuinstra

renske tuinstra

De yoga- en meditatielessen worden gegeven door Renske Tuinstra: "In 1997 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. Ik was al een langere periode op zoek naar meer energie en vitaliteit in mijn drukke bestaan. Al bij de eerste les voelde ik me meer ontspannen dan tijden daarvoor. Door het beoefenen van yoga luister ik nu beter naar mijn lichaam. Ik voel me energieker en geniet bewuster van het leven.

In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor yogadocent bij de Saswitha Opleidingen te Bilthoven. Naast de basis-opleiding heb ik inmiddels diverse modules gevolgd zoals; anatomie en fysiologie, ademtechniek, yantra en mantra, yoga en meditatie, kinderyoga en mindfulness. Als specialisatie heb ik zwangerschaps-yoga en chakra-psychologie gevolgd. Tevens heb ik een tweejarige meditatie-opleiding gevolgd bij de Blikopener te Tilburg".

logo linkedin 1024x289    

LikeUsOnFacebook

 

 

 


 

Muriel van Dijk

foto yogaleerdamIn mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen innerlijke lichaam. Werkelijk voelen hoe een yogahouding past in je lichaam en jouw reactie daarop, zijn dingen die kunnen zorgen voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben opgeleid bij de opleiding voor yoga en wijsbegeerte “Saswitha” te Bilthoven en ben momenteel bezig met mij scriptie. Yoga is voor mij de sleutel om ruimte te creëren. Ruimte in mijn lichaam, maar vooral in mijn hoofd. Vanuit deze ruimte kan ik voelen en luisteren naar mijn hart. Dit is de basis van mijn Hatha yogalessen.

Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn.

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Energieweg 17V • 4143 HK, Leerdam
T 0345 - 619 466 • M 06 156 207 80 
info@yogaleerdam.nl