Algemene info

Verzekering

Wij adviseren je om een reis-en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aanmelden

Via de website van Yoga Leerdam kun je aanmelden, je vult het inschrijfformulier en een aanbetaling van €100,= vanaf eind mei het volledige reissom betalen, kijk op www.yogaleerdam.nl

Informatie

Bel gerust voor meer info met Renske Tuinstra

0345 619466 of 06 156 207 80

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier downloaden

Vervoer

Boot en parkeren

De boot naar Schier vertrekt vele malen per dag,. Kijk voor vertrektijden en parkeren op de website van Wagenborg. Schiermonnikoog is een een auto-vrij eiland.

Fiets

Je kunt al bij aankomst op de kade in Schiermonnikoog een fiets huren, dan brengen zij jouw baggage naar het Aude Koloniehus, graag van te voren reserveren.

Bus

Op Schiermonnikoog rijdt ook een bus die stopt op de Badweg.

Prijzen

(incl. kamer, alle workshops en maaltijden, behalve donderdagavond)

Drie-persoonskamer met gedeelde badkamer

€535.= pp
€495.= pp als je mee helpt met kleine klusjes (corveelijst) 

Twee-persoonskamer met gedeelde badkamer.

€665.= pp
€625.= pp als je mee helpt met klein klusjes (corveelijst) 

Wil je alleen slapen dan zou dat kunnen op een tweepersoonskamer

€880 pp
€840 pp als je mee helpt met kleine klusjes (corveelijst) 

Kamperen (zelf de camping Seedune reserveren, wacht hier niet te lang mee)

€390 excl. de kampeerkosten (ong €80)
€350 als je mee helpt met kleine klusjes (corveelijst) excl. campingkosten

Programma

We starten op maandag 18 juli. Vanaf 15.30 uur ben je welkom om alvast je kamer te gereed maken. Om 17.00 uur lopen we richting strand voor een yogales of een mooie wandeling. 's Avond diner.

We hebben iedere dag yoga in de ochtend na een heerlijk (stilte) ontbijt. Als het weer het ook maar een beetje toelaat gaan we alle yogalessen op het strand doen. We hoeven maar 500 m te lopen naar het strand.Tijdens het ontbijt maak je een lunchpakket. Na de yogales bepaal jij zelf verder jouw programma van die dag. Fietsen, terrasje, liggen op het strand of in de duinen, heerlijk in onze jacuzzi, het is allemaal mogelijk.

Aan het eind van de middag hebben we ook weer een (strand) yoga, meditatie of stiltewandeling. 's Avonds  wordt er heerlijk voor ons gekookt door onze koks Janneke en Yannick. 

Alle maaltijden worden verzorgd, behalve op de donderdagavond, dan hebben onze koks vrij en kunnen we met elkaar uit eten gaan. Wil je liever iets zelf maken, dan mag je gebruik maken van de keuken.

Einde

Op zondag 24 juli hebben we na het ontbijt nog een yogales. Rond 12.00 uur nemen we afscheid van elkaar. Je spullen mogen deze dag nog op je kamer blijven zodat je nog een mooie vrije dag hebt op het zo prachtige Schier. 

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Energieweg 17V • 4143 HK, Leerdam
T 0345 - 619 466 • M 06 156 207 80 
info@yogaleerdam.nl