Arlette Berkouwer

Even voorstellen 

Mijn naam is Arlette Berkouwer(1972), docent Zwangerschapsyoga, fertiliteits- en zwangerschapsreflextherapeut en Kindertolk. Ik begeleid op professionele wijze zwangere vrouwen bij hun bevalling. Tevens ben ik de liefdevolle mama van Daphne (2009).  

Door een aantal events in mijn leven en na mijn zwangerschap van Daphne is mijn bewustwordingsreis echt begonnen. Ik heb mijn baan in het bedrijfsleven opgezegd om helemaal mijn hart te kunnen volgen. Mijn passie is om zwangere vrouwen en hun partner in deze bijzondere periode in hun leven te begeleiden zodat ze bewuste keuzes kunnen maken en in vertrouwen het avontuur tegemoet gaan. 

Inmiddels heb ik 12 jaar praktijk in Leerdam als (zwangerschaps-)reflextherapeut en volg ik al 20 jaar yogalessen. Vanaf januari 2019 ben ik opgeleid en ingewerkt door Renske Tuinstra in de lessen zwangerschapsyoga.  

Het allerbelangrijkste is mijn enthousiasme voor alles rondom zwangerschap en geboorte. Met alle liefde en plezier begeleid ik je in deze bijzondere periode in je leven! 

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Energieweg 17V • 4143 HK, Leerdam
T 0345 - 619 466 • M 06 156 207 80 
info@yogaleerdam.nl