Bedankt

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Met vriendelijke groeten,

Renske Tuinstra
Yoga Leerdam

Contact

Yoga Leerdam
Energieweg 17V
4143 HK  Leerdam

T
0345 - 619 466
M 06 - 156 207 80 
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Disclaimer

Wij besteden onze uiterste zorg bij de samenstelling van deze website. Door het verkrijgen van toegang tot deze website, alsmede het hierin vervatte materiaal en informatie, verklaart de gebruiker kennis te hebben genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn.

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie.  Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen.

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
Alle eigendomsrechten berusten bij ons of onze licentiegevers.  De gebruiker is het conform voorgenoemde rechten wettelijk niet toegestaan deze informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van de houder(s) van het eigendomsrecht. De informatie op deze website mag dan ook uitsluitend door gebruiker zelf worden gebruikt.

Gelinkte internetwebsites

Aan de gebruiker wordt medegedeeld dat informatie op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen, niet door ons wordt onderzocht of geanalyseerd. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.

Het verkrijgen van toegang tot en het gebruik maken van andere aan deze website gelinkte internetwebsites vindt op eigen risico plaats; Wij aanvaarden dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid. Wij behouden ons het recht voor om iedere link of informatie op deze website enig moment te wijzigen dan wel te verwijderen.

Geen aansprakelijkheid

Wij spannen ons in om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kan geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Wij kunnen evenmin, hoewel wij er naar zullen streven om deze website permanent beschikbaar te hebben, enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het -tijdelijk- niet beschikbaar zijn van de website.

Nadrukkelijk wijzen wij de gebruiker erop dat bepaalde informatie afkomstig is van externe bronnen. Wij wijzen uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid uit hoofde van niet-nakoming van een overeenkomst, onrechtmatige daad, risicoaansprakelijkheid of enige andere rechtsgrond af, voor alle directe, indirecte, incidentele, gevolg-, aanvullende en bijzondere schade, alsmede voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit of samenhangt met de toegang tot en het gebruik van deze website, ongeacht of zij zich bewust waren van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.

 

Yoga vakantie in de Bourgogne

Yoga op locatie van zondag 27 juli t/m zaterdagochtend 2 augustus 2014

Deze vakantie staat in het teken van Hatha-Yoga, meditatieve-wandelingen en natuurlijk veel rust in een bijzonder inspirerende omgeving in de Bourgogne. Ook is er voor al deelnemers een heerlijke voetrefelexmassage gereserveerd. De Yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je jong of oud, stijf of lenig, iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen. Een yogales bestaat uit diverse lichaams- en ademoefeningen. In iedere yogales zit ook een meditatie-moment, zodat jou alsmaar doorgaande gedachtenstroom tot rust komt.

Locatie

We zijn te gast op Landgoed en Spiritueel-centrum La Mer. Gelegen centraal in de Bourgogne te Saliere, gemeente Saint-Pierre-de Varennes, op 6 km noordelijk van Le Creusot. Het is bereikbaar in één dag vanuit Nederland (800 km vanuit Utrecht) per TCV of auto. www.la-mer.nl.

Hoe ziet een vakantiedag eruit op La Mer?

We beginnen zondagavond 27 juli met een welkomstdiner, om 18.30 uur, op la Mer wordt heerlijk vegetarisch gekookt. Daarna gaan we met elkaar wandelen als eerste kennismaking. 

Van maandag 28 juli  t/m vrijdag 1 augustus beginnen we iedere ochtend met een yogales of een stilte wandeling. Als we klaar zijn met de les staat er een heerlijk ontbijtbuffetje klaar. Na het ontbijt ben je vrij tot aan het avondeten. Om 20.15 uur is er een op nieuw een yogles of een meditatieve-stiltewandeling van 5 kwartier. Om de dag compleet te maken kunnen we na de wandeling met elkaar nog een drankje drinken voordat we gaan slapen.
Woensdag 30 juli is een rustdag, we hebben geen avondeten gereserveerd op La Mer, zodat je erzelf een mooie dag buiten het landgoed kunt organiseren.

Er is een zwembadje met een zonneweide met uitzicht tot diep in het dal en de stilte is hoorbaar. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk vanaf La Mer en ook een paar prachtige stadjes in de omgeving.
Zaterdag 2 augustus nemen we afscheid met een gezamenlijk ontbijt.

Prijs

Prijs: 650,= ( als je partner mee komt en geen yogalessen volgt is de prijs 400,=) incl. alle maaltijden (ontbijt, lunchpakket en diner), 6 nachten met je eigen tent en alle lessen. Wil je gebruik maken van een huurtent of een kamer huren, dan is dit te regelen via La Mer. Dit wordt dan ter plaatse aan jou doorberekend.

De lessen worden verzorgd door Renske Tuinstra. "Wat ooit begon als een hobby is uiteindelijk mijn grootste passie en vak geworden. Bij de Saswitha opleidingen in Bilthoven heb ik een klassieke Hathayoga- opleiding gevolgd en later een Meditatieopleiding bij de Blikopener te Tilburg. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapsyoga en chakra-psychologie en heb diverse modules in ademtechniek, kinderyoga en mindfulness gevolgd. Maar het aller- belangrijkste voor mij, is dat ik yogales geef vanuit mijn hart. Ik hoop in deze week naast genieten ook veel plezier te hebben met elkaar. Wil je meer informatie of heb je een vraag dan kun je altijd contact met me zoeken”.

Yoga vakantie Terschelling

maandag 3 augustus t/m zondag 9 augustus 2015

Dit jaar een heerlijke yogavakantie op het prachtige Waddeneiland Terschelling. Deze vakantie staat in het teken van Hatha-Yoga, meditatie, voetreflexmassage, workshops en (stilte)wandelingen. Natuurlijk zijn er ook vele vrije momenten waarin je heerlijk kunt genieten van de rust op het mooie Terschelling. Je krijgt iedere ochtend voor het ontbijt een yogales, en als het weer het toestaat doen we dat op het grasveld van onze tuin of fietsen we naar het strand en gaan we daar onze oefeningen doen. Onze yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je jong of oud, stijf of lenig, iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen. In iedere yogales zit ook een meditatie-moment, zodat jouw alsmaar doorgaande gedachtestroom tot rust komt.  Na het ontbijt ben je vrij of je krijgt een voetreflexmassage of je volgt een (voetreflexmassage)workshop.

Uiteindelijk beslis jij hoe je dag op Terschelling eruit ziet. We boffen extra dit jaar met onze eigen kokkin Janneke die heerlijk voor ons gaat koken.

Klik hier voor het inschrijfformulier!

Locatie

We zijn te gast op een prachtige woonboerderij  in het dorpje Oosterend. Het laatste dorpje op Terschelling en ong. 2,5 km vanaf het Noordzeestrand. Er zijn 5 kamers te huren in verschillende prijsklasse. Wil je liever kamperen dan kan dat ook. Op camping Wan-tij (300m verderop) hebben we vijf plekken gereserveerd.

IMG 1554
IMG 1557
IMG 1582
P1080742
P1080756
P1080821

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Energieweg 17V • 4143 HK, Leerdam
T 0345 - 619 466 • M 06 156 207 80 
info@yogaleerdam.nl