Yoga vakantie in de Bourgogne

Yoga op locatie van zondag 27 juli t/m zaterdagochtend 2 augustus 2014

Deze vakantie staat in het teken van Hatha-Yoga, meditatieve-wandelingen en natuurlijk veel rust in een bijzonder inspirerende omgeving in de Bourgogne. Ook is er voor al deelnemers een heerlijke voetrefelexmassage gereserveerd. De Yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je jong of oud, stijf of lenig, iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen. Een yogales bestaat uit diverse lichaams- en ademoefeningen. In iedere yogales zit ook een meditatie-moment, zodat jou alsmaar doorgaande gedachtenstroom tot rust komt.

Locatie

We zijn te gast op Landgoed en Spiritueel-centrum La Mer. Gelegen centraal in de Bourgogne te Saliere, gemeente Saint-Pierre-de Varennes, op 6 km noordelijk van Le Creusot. Het is bereikbaar in één dag vanuit Nederland (800 km vanuit Utrecht) per TCV of auto. www.la-mer.nl.

Hoe ziet een vakantiedag eruit op La Mer?

We beginnen zondagavond 27 juli met een welkomstdiner, om 18.30 uur, op la Mer wordt heerlijk vegetarisch gekookt. Daarna gaan we met elkaar wandelen als eerste kennismaking. 

Van maandag 28 juli  t/m vrijdag 1 augustus beginnen we iedere ochtend met een yogales of een stilte wandeling. Als we klaar zijn met de les staat er een heerlijk ontbijtbuffetje klaar. Na het ontbijt ben je vrij tot aan het avondeten. Om 20.15 uur is er een op nieuw een yogles of een meditatieve-stiltewandeling van 5 kwartier. Om de dag compleet te maken kunnen we na de wandeling met elkaar nog een drankje drinken voordat we gaan slapen.
Woensdag 30 juli is een rustdag, we hebben geen avondeten gereserveerd op La Mer, zodat je erzelf een mooie dag buiten het landgoed kunt organiseren.

Er is een zwembadje met een zonneweide met uitzicht tot diep in het dal en de stilte is hoorbaar. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk vanaf La Mer en ook een paar prachtige stadjes in de omgeving.
Zaterdag 2 augustus nemen we afscheid met een gezamenlijk ontbijt.

Prijs

Prijs: 650,= ( als je partner mee komt en geen yogalessen volgt is de prijs 400,=) incl. alle maaltijden (ontbijt, lunchpakket en diner), 6 nachten met je eigen tent en alle lessen. Wil je gebruik maken van een huurtent of een kamer huren, dan is dit te regelen via La Mer. Dit wordt dan ter plaatse aan jou doorberekend.

De lessen worden verzorgd door Renske Tuinstra. "Wat ooit begon als een hobby is uiteindelijk mijn grootste passie en vak geworden. Bij de Saswitha opleidingen in Bilthoven heb ik een klassieke Hathayoga- opleiding gevolgd en later een Meditatieopleiding bij de Blikopener te Tilburg. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapsyoga en chakra-psychologie en heb diverse modules in ademtechniek, kinderyoga en mindfulness gevolgd. Maar het aller- belangrijkste voor mij, is dat ik yogales geef vanuit mijn hart. Ik hoop in deze week naast genieten ook veel plezier te hebben met elkaar. Wil je meer informatie of heb je een vraag dan kun je altijd contact met me zoeken”.

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Energieweg 17V • 4143 HK, Leerdam
T 0345 - 619 466 • M 06 156 207 80 
info@yogaleerdam.nl