Sinds het begin van de coronacrisis in maart 2020 geven we een groot deel van onze lessen online. Daarnaast proberen we, als het weer het toelaat, eens per week in het weekend een buitenles te geven. Op deze manier hopen we onze cursisten zoveel mogelijk tegemoet te komen: Yoga helpt om mentaal en fysiek gezond te blijven!

Het online-lesaanbod bestaat uit:

  • Eén keer per week een vooraf opgenomen yogales. Deze lessen plaatsen we wekelijks op onze website. Je kunt deze lessen bekijken op een moment dat jou het beste uitkomt, en - binnen het abonnement - zo vaak als je wilt. 
  • Drie keer per week een "live" les via Zoom, waarbij je elkaar even kunt zien en waarbij Renske meekijkt met de oefeningen. De Zoom-lessen zijn op maandavond, woensdagavond en vrijdagochtend. Let op: als de weersverwachting gunstig is zal er in het weekend, op zaterdag of zondag, een buitenles worden gegeven in plaats van de les van de vrijdagochtend.

Voorafgaand aan elke les ontvang je een herinneringsmail met alle informatie die je nodig hebt. 

In het online lesrooster vind je informatie over de YouTube-video's en de actuele tijden van de Zoomlessen en eventuele buitenlessen.

Voor het volgen van de online yogalessen heb je een abonnement nodig. De buiten-yogalessen kunnen ook als losse les worden gevolgd. In dat geval kun je het bedrag voor een losse les overmaken d.m.v. de doneerknop.