Hatha-yoga is een praktische methode voor mensen die een positieve verandering in hun leven en gezondheid willen brengen.

De yoga-vorm die tegenwoordig het meest in het westen onderwezen wordt, is Hatha-yoga. Deze vorm van yoga richt zich op de vitaliteit en souplesse van je lichaam. Dit doen we door gevarieerde lichaams-, adem- en concentratie-oefeningen. Door alle oefeningen met aandacht en rust uit te voeren, is het resultaat niet alleen een gezonder lichaam, maar ook een sterkere en heldere geest.

Bij yoga staat de eigen ervaring centraal, zonder competitie. Het is niet moeilijk en je hebt er geen lenig of 'mooi' lichaam voor nodig. Yoga is een uitstekende methode om jezelf te leren ontspannen.

Voor wie

Yoga is voor iedereen, vrouw, man, kind of zwangere. Na elke yogales zal menigeen zich ontspannen voelen. Yoga is een uitstekende manier om jezelf en je grenzen beter te leren kennen. Het kan ook een methode zijn om diverse klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid of rug- en nekklachten te verminderen of te doen verdwijnen.

Yoga is een levensfilosofie waarbij iedereen zich thuis kan voelen, onafhankelijk van levens- of geloofsovertuiging.