Zwangerschapsyoga

Met vertrouwen zwanger zijn, bevallen en moeder worden.

Zwangerschapsyoga is voor jou (en je partner) een positieve en een praktische ondersteuning wanneer je zwanger bent. Zwanger worden is een bijzondere en unieke ervaring. Je hebt een kindje in je buik dat groeit en dat wil je beschermen. Door je zo goed mogelijk te ontspannen tijdens de zwangerschap en je goed voor te bereiden, zal je met meer kracht en zelfvertrouwen de bevalling ervaren.

Voordelen van zwangerschapsyoga

Bij Yoga Leerdam word je begeleid door gediplomeerde zwangerschaps-yogadocenten.

zwangerschapsyoga 3Je leert:

 • Hoe je weeën kunt opvangen
 • Baringshoudingen
 • Persweeën
 • Overgave en ontspanning in de bevalling
 • En alle onderwerpen die jij belangrijk vindt of waar je meer over wilt weten.

Door zwangerschapsyoga behoud je souplesse en neemt je kracht toe, zodat je fit de bevalling in gaat. Dit kan in groepsverband of wil je individuele begeleiding dan is dat ook mogelijk.

Door wie gegeven

Renske Tuinstra zwangerschapsyoga-docent en eigenaresse van Yoga Leerdam. Vanaf medio 2019 komt Manon Koekoek bij ons babymassage geven om zo samen met Renske een uitgebreider programma te kunnen geven in de toekomst. Yoga Leerdam is aangesloten bij de Vereniging van Yoga-docenten Nederland.

 

 • Renske Tuinstra

  Renske Tuinstra

  De yoga- en meditatielessen worden gegeven door Renske Tuinstra: "In 1997 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. Ik was al een langere periode op zoek naar meer energie en vitaliteit in mijn drukke bestaan. Al bij de eerste les voelde ik me meer ontspannen dan tijden daarvoor. Door het beoefenen van yoga luister ik nu beter naar mijn lichaam. Ik voel me energieker en geniet bewuster van het leven.

  In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor yogadocent bij de Saswitha Opleidingen te Bilthoven. Naast de basis-opleiding heb ik inmiddels diverse modules gevolgd zoals; anatomie en fysiologie, ademtechniek, yantra en mantra, yoga en meditatie, kinderyoga en mindfulness. Als specialisatie heb ik zwangerschaps-yoga en chakra-psychologie gevolgd. Inmiddels is de gehele opleiding succesvol afgerond. Tevens heb ik een tweejarige meditatie-opleiding gevolgd bij de Blikopener te Tilburg".

  logo linkedin 1024x289    
  LikeUsOnFacebook

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Energieweg 17V • 4143 HK, Leerdam
T 0345 - 619 466 • M 06 156 207 80 
info@yogaleerdam.nl